Καλωσόρισμα

Αυτή την ιστοσελίδα δημιούργησε και διαχειρίζεται το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Λιβαδειάς σε μια προσπάθεια να ενημερώσουμε και να ενημερωθούμε.
  Καλούμε όλους τους γονείς να συμβάλουν με άρθρα η να σχολιάσουν άρθρα που έχουν δημοσιευτεί. Παρακαλούμε τα δικά σας άρθρα και σχόλια να είναι επώνυμα. Με χαρά θα δημοσιεύσουμε τις ιδέες σας και τα σχόλια για την βελτίωση του ιστολογίου καθώς επίσης και κάθε απορία σε σχέση με το σχολείο μας που θα προσπαθήσουμε να διερευνήσουμε.

  E-mail επικοινωνίας είναι το silgon4dimliv@gmail.com  περιμένουμε την γνώμη σας!

  Ωστόσο η διαχείριση και οι αποφάσεις σχετικά με την λειτουργία του σχολείου είναι αποκλειστικά ευθύνη της διεύθυνσης και μπορείτε να απευθυνθείτε σε αυτήν κάθε στιγμή 
  Το σχολείο: -  Τέρμα Χαιρωνείας Λιβαδειά τηλ. 22610 29536  ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Παρακαλούμε στα κείμενα και στα σχόλια να μην αναφέρονται προσωπικά δεδομένα όπως τηλέφωνα, mail κλπ καθώς επίσης και να αποφεύγονται υβριστικοί ή προσβλητικοί χαρακτηρισμοί. Οι διαχειριστές του ιστολογίου διατηρούν το δικαίωμα να μην δημοσιεύουν επιστολές με τέτοιο περιεχόμενο.

  Ευχαριστούμε πολύ

  Το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

  4ου Δημοτικού Σχολείου Λιβαδειάς

  Δεν υπάρχουν σχόλια: